Un salvator are nevoie de ajutor!

Duminică, 08 Septembrie 2019Mures
Foto: ISU Mures

Un salvator are nevoie de ajutor | imaginea 1 Alina Roșka, voluntară în cadrul I.S.U. "Horea" Mureș, are nevoie de ajutor!

Alina e colega celor de la ISU Mureş din anul 2016, făcând parte din prima serie de voluntari ai Inspectoratului, “Salvatori din pasiune!”. De atunci, Alina a arătat devotament și a participat la intervenții în cadrul echipajelor de prim ajutor calificat, fiind membru de nădejde și mereu dispusă să ajute. Acum, e timpul ca noi să o ajutăm. Ea a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a ajuns internată pe secția ATI în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Targu-Mureș și are nevoie de sânge, grupa A2, Rh pozitiv.

Cei care doresc să ajute pot dona la Centrul Regional de Transfuzii din Târgu Mureș, menționând că donați pentru ALINA ROȘKA. Vă mulțumim!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.