Soţia unui pompier timişean are nevoie de ajutor

Marți, 16 Februarie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Sotia unui pompier timisean are nevoie de ajutor | imaginea 1 Corina are doar 25 de ani, un copil care nu a împlinit încă doi și un soț pompier salvator.

De curând însă, Corina a primit un diagnostic care le-a zguduit întreaga familie - 𝐭𝐮𝐦𝐨𝐫𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐠𝐥𝐨𝐦𝐮𝐬 𝐣𝐮𝐠𝐮𝐥𝐚𝐫. Tumora este situată în interiorul cavității craniului pe vena jugulară, o venă foarte bine alimentată cu sânge, astfel extirparea acesteia este foarte dificilă.

Și pentru că medicii din țară sunt rezervați în a interveni chirurgical, colegul pompierilor timişeni, Claudiu Vlădăşel, a căutat peste tot o soluție pentru soția sa și singura lor opțiune ar fi o intervenție chirurgicală la o clinică din Germania. Însă costurile operației trece peste suma de 50.000 euro, sumă care depășește cu mult bugetul tinereii familii.

Pompierii timişeni lansează un apel pentru ajutarea colegului lor, în încercarea de a-i reda speranța de a trăi mulți ani fericiți alături de soția sa. Pentru cei care doresc să susțină familia lui, o pot face prin donații în conturile:

RO80BTRLRONCRT0274922601 (Cont RON)

RO30BTRLEURCRT0274922601 (Cont EURO)

SWIFT: BTRLRO22

BT pay: 0766433012

Conturile sunt deschise pe numele Vlădășel Gabriela-Corina.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.