Exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenție în cazul producerii unui incendiu la fondul forestier al Ocolului silvic Almaş

Vineri, 28 Martie 2014Sălaj

Exercitiu cu forte in teren pentru antrenarea structurilor de interventie in cazul producerii unui incendiu la fondul forestier al Ocolului silvic Almas | imaginea 1 Joi, 27 martie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în cazul producerii unui incendiu la fondul forestier al Ocolului silvic Almaş.

Scopul principal ale exerciţiului a fost verificarea gradului de pregătire, desfăşurare şi conducere a acţiunilor de intervenţie pentru localizarea şi lichidarea incendiului, precum şi înlăturarea efectelor produse la fondul forestier.

Exercitiu cu forte in teren pentru antrenarea structurilor de interventie in cazul producerii unui incendiu la fondul forestier al Ocolului silvic Almas | imaginea 2 Forţele participante: I.S.U. Porolissum (cu echipaje de la Detaşamentul Zalău, Secţia Jibou şi Garda Hida), grupa operativă a inspectoratului, personalul Ocolului silvic Almaş, CLSU şi SVSU Sânmihaiul Almaşului, echipaje ale IJJ şi IPJ Sălaj, Mapn şi Garda de mediu. Forţele implicate au executat cu succes şi profesionalism situaţiile operative întâlnite pe parcursul exerciţiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.