Exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie la stingerea incendiilor la Fundaţia Acasă

Duminică, 23 Martie 2014Sălaj

Exercitiu cu forte in teren pentru antrenarea structurilor de interventie la stingerea incendiilor la Fundatia Acasa | imaginea 1 Miercuri, 19 martie a.c., Detaşamentul de pompieri Zalău a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie la stingerea incendiilor la Centrul de recuperare, tratament şi îngrijire(Fundaţia Acasă) din Zalău.

Printre scopurile principale ale exerciţiului putem aminti următoarele: verificarea concepţiei de acţiune stabilită avându-se în vedere documentele operative întocmite pentru rezolvarea situaţiilor de urgenţă şi organizarea, desfăşurarea şi coordonarea acţiunilor de salvare şi evacuarea persoanelor surprinse în interiorul clădirilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.