Pompieri în exercițiu

Duminică, 23 Martie 2014Arad

Pompieri in exercitiu | imaginea 1 Joi, 20 martie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad a desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace la un obiectiv economic din localitatea Apateu.

Societatea desfăşoară activităţi de rafinare a produselor petrolier, fiind singura de acest gen din judeţul Arad. Exerciţiul s-a desfăşurat începând cu ora 11.00 până la ora 14, fiind angrenate forţe ale I.S.U.J Arad, Serviciului Volunar pentru Situaţii de Urgenţă Apateu, ale operatorului economic şi un echipaj de poliţie.

I.S.U.J Arad a dizlocat pentru acest exerciţiu următoarele forţe: Comandamentul unităţii – 2 autospeciale şi grupa operativă. Detaşamentul Arad – 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă si o autospecială de comandă. Garda nr.1 Ineu – 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi. Garda nr.2 Chişineu Criş – 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă. S-a simulat intervenţia pentru stingerea a două rezervoare de produse petroliere, a instalatiilor speciale şi evacuarea persoanelor rănite. Exerciţiul face parte din programul anual de pregătire a subunităţilor de intervenţie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.