Accident rutier cu victime multiple

Duminică, 02 Noiembrie 2014Neamț

Accident rutier cu victime multiple | imaginea 1 Exerciţiul a fost declanşat joi, 16 octombrie a.c., la ora 21.19. Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că, la ieşirea din localitatea Horia, spre Bacău, în afara carosabilului, sunt şase autoturisme, dintre care unul în flăcări, şi sunt persoane care strigă după ajutor.

Au fost alertate unităţile care acţionează în astfel de situaţii: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ, Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Inspectorul Şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a solicitat prefectului judeţului declanşarea Planului Roşu de Intervenţie.

Primele echipaje sosite la faţa locului au stins incendiul izbucnit la autoturism şi au efectuat recunoaşterea. Era vorba de 21 de victime.

La acţiune au participat 15 ofiţeri şi 41 de subofiţeri cu două autospeciale pentru descarcerare, patru autospeciale cu funcţiuni multiple, un autocamion de intervenţie, şapte ambulanţe SMURD, patru echipaje cu ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, două echipaje ale Poliţiei şi un echipaj al Jandarmeriei. În urma evenimentului, două persoane au decedat şi 15 persoane au fost rănite grav.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.