Exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie la stingerea incendiilor la Şcoala gimnazială Gheorghe Lazăr Zalău

Duminică, 02 Noiembrie 2014Sălaj

Exercitiu cu forte in teren pentru antrenarea structurilor de interventie la stingerea incendiilor la Scoala giMAIla Gheorghe Lazar Zalau | imaginea 1 În data de 23 octombrie a.c., Detaşamentul de pompieri Zalău din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie la stingerea incendiilor la Şcoala gimnazială Gheorghe Lazăr Zalău.

Obiectivele principale care au fost urmărite pe toată durata acţiunii au fost: verificarea capacităţii de intervenţie, a timpului de răspuns, a timpilor de realizarea a dispozitivului premergător şi de intervenţie, antrenarea echipelor de căutare-salvare în modul de executare al intervenţiei în cadrul situaţiilor specifice.

În cadrul exerciţiului s-a executat şi evacuarea cadrelor didactice şi al elevilor, cei mici fiind încântaţi de scenariul la care au fost testate forţele profesioniste de intervenţie prin executarea mai multor tipuri de exerciţii demonstrative.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.