Simulare de incendiu la Colegiul Național „Nicolae Titulescu”

Joi, 25 Decembrie 2014Olt

Simulare de incendiu la Colegiul National  Nicolae Titulescu | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Matei Basarab" al județului Olt a desfășurat, miercuri, 17 decembrie, începând cu ora 11.00, în municipiul Slatina, un exercițiu de simulare a unui incendiu la Colegiul Național Vocațional Nicolae Titulescu Slatina. Exercițiul a fost organizat și desfășurat de Detașamentul de Pompieri Slatina.

Conform scenariului de desfășurare, în timpul unui spectacol organizat în amfiteatrul liceului, a avut loc un scurtcircuit la instalația de sonorizare și a izbucnit un incendiu care a cuprins scena sălii. Două persoane au fost intoxicate cu fum în urma incendiului.

Detașamentul de pompieri Slatina a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Principalele obiective ale exercițiului au fost: antrenarea forțele participante, pregătirea elevilor și personalului de pe locul de muncă pentru cunoașterea procedurilor de urmat în cazul producerii unui incendiu, verificarea stării căilor de acces și a locurilor de amplasare a tehnicii de intervenție.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.