Fabrica de pâine mistuită de flăcări

Duminică, 29 Martie 2015Olt

Fabrica de paine mistuita de flacari | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt a fost solicitat să intervină joi, 26 martie, în jurul orei 11.00, în municipiul Slatina, strada Drăgănești, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la fabrica de pâine din zonă.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, în sala motoarelor,camera tehnică și camera de comandă.

Înainte de sosirea serviciilor profesioniste, personalul de pe locul de muncă a fost evacuat, dar nu s-a făcut și prezența lucrătorilor, existând posibilitatea ca în interiorul clădirii să mai fie persoane blocate. Trei persoane au fost rănite ușor pe timpul operațiunilor de salvare, iar un angajat s-a intoxicat cu fum.

Fabrica de paine mistuita de flacari | imaginea 2 Pompierii au acționat pentru izolarea și lichidarea incendiului, personalul paramedical intervenind pentru acordarea îngrijirilor medicale celor trei răniți și persoanei intoxicate cu fum. Intervenția a durat mai bine de o oră.

Din fericire, acesta este scenariul exercițiului desfășurat de pompierii Detașamentului Slatina. Obiectivele principale ale exercițiului au fost perfecționarea deprinderilor serviciilor profesioniste și personalului de pe locul de muncă, cunoașterea măsurilor de protecție de către personalul obiectivului și verificarea condițiilor și particularităților din zonele afectate de incendiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.