Incendiu la un complex comercial

Duminică, 26 Aprilie 2015Arad

Incendiu la un complex comercial | imaginea 1 În dimineața zilei de miercuri, 22 aprilie a.c., Detaşamentul Arad a executat un exerciţiu cu forţe şi mijloace la complexul comercial JUMBO. Situaţia tactică a fost reprezentată de un incendiu cu victime surprinse în interiorul complexului comercial.

La exerciţiu au participat 3 echipaje de stingere cu 3 autospeciale cu apă şi spumă, 1 echipaj de căutare-salvare, 1 echipaj de salvare şi lucru La înălţimi, 1 echipaj SMURD şi grupa operativă a inspectoratului.

Cei 4 ofiţeri şi 20 de subofiţeri au executat misiuni specifice de recunoaştere, căutare-salvare victime, acordare de prim ajutor calificat şi stingere. Pe timpul exerciţiului au fost verificate şi sistemele de alarmare, de stingere şi de alimentare cu apă ale complexului comercial în cazul unui incendiu.

Exerciţiu s-a desfăşurat în conformitate cu programul specific de pregătire a subunităţilor de intervenţie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.