Simulare de intervenţie în caz de incendiu la un hotel din Râmnicu Vâlcea

Joi, 17 Martie 2016Vâlcea

Simulare de interventie in caz de incendiu la un hotel din Ramnicu Valcea | imaginea 1 Miercuri, 16 martie a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au desfăşurat un exerciţiu pentru antrenarea structurilor specializate în vederea îndeplinirii misiunilor specifice, la un hotel din Râmnicu Vâlcea.

Exerciţiul a început la ora 11.00, în cadrul acestuia s-a simulat o intervenţie în caz de incendiu la mansarda obiectivului. Acesta face parte din cele şase exerciţii care se desfăşoară lunar pe teritoriul întregului judeţ.

În această săptămână, pompierii militari vor mai desfăşura exerciţii de acest gen şi la: un motel de pe raza localităţii Fârtăţeşti, Liceul Tehnologic Bistriţa, Liceul Grădiştea, o societate comercială din domeniul auto de pe raza municipiului Drăgăşani şi un market din Brezoi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.