Exercițiu pe Pârtia de Schi Nemira

Vineri, 08 Februarie 2019Bacău
Sursa Foto: ISU Bacău

Exercitiu pe Partia de Schi Nemira | imaginea 1 Joi, 31 ianuarie a.c., pompierii salvatori băcăuani în cooperare cu Serviciul Județean de Salvamont Bacău, au desfășurat un exercițiu cu forţe şi mijloace în teren, privind gestionarea unor situaţii de urgenţă ce pot apărea, la Pârtia de Schi Nemira, din orașul Slănic Moldova.

Exerciţiul a avut drept scop antrenarea forţelor participante în vederea reducerii timpilor operativi de intervenţie şi derularea operaţiunilor în condiţii de siguranţă, pentru evitarea riscului de accidente în rândul personalului de intervenţie.

De asemenea, prin intermediul acestui exerciţiu s-au urmărit însuşirea misiunilor şi atribuţiunilor ce le revin structurilor participante în cazul intervenției la mijloace de transport pe cablu, verificarea viabilităţii concepţiei de acţiune a forţelor de intervenţie şi măsurilor ce se impun pentru salvarea de persoane și lichidarea unui incendiu, precum și verificarea modului de cooperare între structurile de intervenţie în astfel de situaţii de urgenţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.