Pregătirea continuă, cheia succesului pentru pompierii militari profesionişti

Miercuri, 20 Februarie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Pregatirea continua  cheia succesului pentru pompierii militari profesionisti | imaginea 1 „Secretul către succes este să faci lucrurile obișnuite neobișnuit de bine” - John D. Rockefeller

Deseori îi vedem pe pompierii militari luptându-se cu focul și, de cele mai multe ori, reușind să învingă, cu toate că, la un moment dat, sorții păreau potrivnici. Unii sunt tentați să spună că e un lucru obișnuit, că asta fac ei zi de zi, asta le e meseria, însă, din punct de vedere profesional, lucrurile stau un pic diferit.

Pentru a avea succes în misiunile reale, salvatorii teleormăneni se perfecționează continuu în cadrul centrelor de pregătire ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență ori în Poligonul de Pregătire al Detașamentului de Pompieri Videle, unde, sub îndrumarea instructorilor, reușesc să-și îmbunătățească cunoștințele și deprinderile de specialitate, tehnicile de lucru și intervenție pentru stingerea incendiilor, a celor de pătrundere în spații închise și semi-închise, a salvării din diferite medii ostile, precum și a măririi capacității de efort a organismului prin antrenamente specifice.

În concluzie, pentru a face ca o intervenție dificilă să pară una ușoară, pregătirea este cheia succesului pentru pompierii militari profesioniști.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.