Simulare de producere a unui cutremur de pământ

Marți, 26 Februarie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Simulare de producere a unui cutremur de pamant | imaginea 1 Exercițiu al pompierilor deveni, din cadrul ISU Hunedoara, în situația producerii unui cutremur de pământ cu magnitudinea de 6,5 grade pe scara Richter.

Terenul de antrenament al celor aproape 50 de protagoniști ai simulării a fost o hală aflată în incinta unei societăți industriale cu profil feroviar din Simeria. Scenariul a presupus desfășurarea operațiunilor de căutare - salvare a mai multor victime captive sub echipamente grele de pe platforma industrială și asistarea lor din punct de vedere medical.

Exercițiul a testat și capacitatea de cooperare între echipele de pompieri ai Detașamentului Deva și voluntarii SMURD sau membrii Serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din Simeria.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.