Implicare și profesionalism

Vineri, 29 Martie 2019Teleorman
Foto: ISU Teleorman

Implicare si profesionalism | imaginea 1 Pompierii militari teleormăneni se implică 100% în toate activitățile din domeniul lor de activitate, fie că vorbim de situațiile de urgență reale, fie că vorbim de antrenamentele specifice, scopul celor din urmă fiind de a consolida ori dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare rezolvării problemelor cetățenilor în situații limită.

Miercuri, 27 martie, a.c., la Centrul de Pregătire al Pompierilor din municipiul Alexandria, salvatorii de la înălțime au desfășurat, alături de ceilalți colegi din tură, un antrenament dificil la turnul de instrucție. Viețile multor oameni depind de o cordelină, de curajul şi de experiența acestor pompieri, care se pregătesc continuu pentru a putea încheia cu succes o misiune reală, de salvare de la înălțime.

Activitatea de pregătire a militarilor alexăndrineni a continuat cu folosirea echipamentelor din dotarea containerului multirisc, știut fiind faptul că acesta conține mijloacele de intervenție atât de necesare într-o misiune de salvare în cazul producerii unor situații de urgență dificile.

Dăruirea, pasiunea și pregătirea permanentă a fiecărui salvator sunt cheia succesului în intervențiile sau salvările reale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.