Incendiu cu victime surprinse în interiorul fabricii

Marți, 26 Martie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Incendiu cu victime surprinse in interiorul fabricii | imaginea 1 Pompierii arădeni se pregătesc tot timpul pentru a deveni cei mai buni. Detașamentul de Pompieri Ineu a executat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren pentru testarea capacității de răspuns a celor două subunități de intervenție, Garda nr. 1 Ineu și Garda nr. 2 Chișineu Criș.

Exercițiul s-a desfășurat la unul dintre cei mai importanți operatori economici din raionul de intervenție al subunității, Gualapack Nadab. A fost simulat un incendiu cu victime surprinse în interiorul fabricii. Au intervenit 15 pompieri cu patru autospeciale de intervenție. S-a verificat, în același timp, capacitatea operatorului economic de a asigura prima intervenție și evacuarea personalului.

La finalul exercițiului, pompierii au efectuat un instructaj pentru folosirea mijloacelor de primă intervenție, stingătoare și hidranți interiori.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.