Incendiu în interiorul unei fabrici

Sâmbătă, 09 Martie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Incendiu in interiorul unei fabrici | imaginea 1 Cand nu intervin, pompierii arădeni se pregătesc pentru a deveni tot mai buni, cei mai buni.

Detaşamentul de Pompieri Arad, Detaşamentul de Pompieri Ineu din cadrul ISU ARAD, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad, au desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la Feroneria Arad, marţi, 5 martie, a.c.

Exerciţiul a testat capacitatea de conducere, coordonare şi cooperare a forţelor din teren şi modul de intervenţie a subunităţilor ISU Arad. Totodată, s-a verificat și modul de acțiune a personalului operatorului economic până la sosirea forțelor specializate.

Scenariul a presupus un incendiu în interiorul fabricii, intervenția specializată CBRN, din cauza prezenţei substanţelor periculoase, evacuarea victimelor, măsuri de protecţie, stingerea incendiului. Forțe participante: ISU ARAD, 3 autospeciale de stingere, 2 SMURD, 1 autospeciala de intervenţie şi salvare la inălţime, 1 autospecială CBRN, 1 autospecială grupa operativă, 4 ofiţeri şi 20 subofiţeri. IJJ Arad: 2 ofiţeri şi 8 subofiţeri, Urgenţa Prespitalicească Saj, 1 ambulanţă.

Exerciţiul a fost organizat de către Serviciul de Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor din cadrul ISU ARAD.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.