Exercițiile ne fac mai buni!

Marți, 30 Aprilie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Exercitiile ne fac mai buni | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Videle a executat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren în vederea testării capacități de conducere și coordonare a forțelor de intervenție în teren pe timp de noapte și de testare a interoperabilități sistemelor de comunicații.

Pompierii militari din orașul Videle au avut de rezolvat situații tactice de stingere a incendiilor și de evacuare a victimelor din zona unui depozit petrolier, motiv pentru care au fost implicate și forțele de intervenție ale serviciului privat care au în responsabilitate acest sector de activitate.

Exercițiile reprezintă una dintre modalitățile prin care noi, pompierii, ne testăm și ne perfecționăm cunoștințele și abilitățile, pentru a fi mai buni și a oferi siguranța de care au nevoie cetățenii în situații de urgență reale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.