S-a încheiat cel mai mare exercițiu NATO cu focus medical, Vigorous WARRIOR 2019

Miercuri, 17 Aprilie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

S a incheiat cel mai mare exercitiu NATO cu focus medical  Vigorous WARRIOR 2019 | imaginea 1 Vineri, 12 aprilie, a.c., s-a încheiat cel mai mare exercițiu NATO cu focus medical, Vigorous WARRIOR 2019.

ISU Harghita a participat la acest amplu exercițiu cu o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), încadrată cu un echipaj de paramedici din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea-Ciuc: plt. adj. Gal Levente și plt. maj. Fekete Andrei, la Centrul Național de Instruire Întrunită "Getica" din localitatea Cincu, județul Brașov. Pompierii harghiteni au avut parte de o experienţă unică pe parcursul celor 3 zile alocate exercițiului, ei participând efectiv la gestionarea unor misiuni complexe menite să întărească intervenția unitară, coordonată între membrii echipajelor din teren și să faciliteze schimbul de bune practici.

Îi felicităm și le mulțumim pentru implicarea de care au dat dovadă!

S a incheiat cel mai mare exercitiu NATO cu focus medical  Vigorous WARRIOR 2019 | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.