Ne antrenăm să fim mai buni!

Sâmbătă, 18 Mai 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Ne antrenam sa fim mai buni | imaginea 1 Joi, 16 mai, a.c., pompierii militari din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, au desfășurat un exercițiu cu tema ’’Gestionarea situațiilor de urgență generate de incendii izbucnite la staţiile de distribuție carburanți’’.

Potrivit scenariului, exerciţiul a cuprins două situaţii tactice. Prima situaţie tactică a fost generată de producerea unui scurtcircuit electric în urma căruia a izbucnit un incendiu la o pompă și depozitul de carburanți. Cea de-a doua situaţie a fost produsă din cauza neatenției unui conducător auto care s-a răsturnat cu autoturismul pe DN2D, acesta fiind rămas încarcerat. Forțele de intervenție au acționat pentru stingerea incendiului şi pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat persoanei accidentate.

Astfel de exerciții se desfășoară lunar, având diferite teme, iar scopul lor este de a evalua modul de reacție al subunității în cazul producerii unor situații de urgență asemănătoare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.