Simulare de incendiu cu victime

Miercuri, 29 Mai 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Simulare de incendiu cu victime | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc au desfășurat, joi, 23 mai, a.c., un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la Moara Brădești.

Pentru salvarea victimelor surprinse de incendiu, acordarea primului-ajutor și stingerea incendiului, s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri care au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

Astfel de exerciții se desfășoară, lunar, de către pompierii militari harghiteni, cu fiecare tură de intervenție, a fiecărei subunități, pentru cunoașterea obiectivelor din raionul de intervenție, testarea capacității de reacție și a modului de intervenție.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.