Simulare de incendiu la un obiectiv din industria chimică din localitatea Crasna

Sâmbătă, 11 Mai 2019Sălaj
Sursa Foto: ISU Sălaj

Simulare de incendiu la un obiectiv din industria chimica din localitatea Crasna | imaginea 1 Joi, 9 mai, a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” a judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de management şi intervenţie în cazul producerii unui incendiu la un obiectiv din industria chimică din localitatea Crasna.

Pe parcursul activităţii, pompierii sălăjeni s-au confruntat cu mai multe situaţii tactice (stingerea unui incendiu de amploare, căutarea, salvarea şi acordarea primului ajutor calificat victimelor surprinse de incendiu, o situaţie pirotehnică de asanare a muniţiei neexplodate, o misiune de căutare etc).

La exerciţiu au participat următoarele forţe: grupa operativă a inspectoratului, Detaşamentul de Pompieri Zalău, Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei, Garda Nuşfalău, echipaje ale poliţiei, jandarmilor, ambulanţei, SVSU Crasna, voluntari ISU şi personalul operatorului economic.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.