Experiența și exercițiul sunt drumul spre profesionalism

Duminică, 30 Iunie 2019Prahova
Sursa Foto: ISU Prahova

Experienta si exercitiul sunt drumul spre profesionalism | imaginea 1 În dimineaţa zilei de joi, 27 iunie, a.c., pompierii prahoveni au desfășurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de intervenție, în situația producerii unui accident cu victime multiple, urmat de incendiu, cu punerea în aplicare a Planului Roșu de Intervenție.

Pregătirea permanentă a personalului operativ, pentru îndeplinirea în condiții cât mai bune a misiunilor în sprijinul cetățenilor, este unul dintre obiectivele principale. Astfel, pentru a fi pregătiți să acționeze în orice situații de urgență, pompierii militari prahoveni desfășoară periodic exerciții tactice.

Scopul acestor exerciții este acela de pregătire a efectivelor proprii privind modul de intervenție, organizare și cooperare eficientă și operativă în cazul producerii unei situații de urgență reală. Pregătirea continuă asigură succesul misiunilor viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.