Incendiu la depozitul de materiale al unei hale de producţie

Duminică, 28 Iulie 2019Salaj
Sursa Foto: ISU Salaj

Incendiu la depozitul de materiale al unei hale de productie | imaginea 1 Joi, 25 iulie, a.c., Detaşamentul de Pompieri Zalău a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forțe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în cazul producerii unui incendiu la depozitul de materiale al halei de producţie a unui operator economic (activitate de carosare autovehicule de transport persoane), situat la ieşirea din Zalău, spre localitatea Hereclean.

Principalele obiective urmărite au fost următoarele:

  • perfecţionarea deprinderilor în localizarea şi lichidarea incendiului pe sectoarele de stingere;
  • antrenament în executarea misiunii cu ajutorul autoscării de lichidare a incendiului şi de salvare a persoanelor blocate în interior;
  • antrenarea servanţilor în condiţii de efort prelungit, pericol iminent, în portul mijloacelor de protecţie individuală.

La exerciţiu a participat şi Garda de Intervenţie Nr. 2 Cehu Silvaniei, trei voluntari ISU şi un student al Facultăţii de Pompieri aflat în practică.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.