Misiune de recunoaștere a echipei de scafandri la Lacul de Smarald, Braşov

Marți, 09 Iulie 2019Brasov
Sursa Foto: ISU Brasov

Misiune de recunoastere a echipei de scafandri la Lacul de Smarald  Brasov | imaginea 1 Având în vedere că Lacul de Smarald din comuna Racoş a devenit un obiectiv turistic din ce în ce mai vizitat, dar și din cauza faptului că vremea de afară este foarte caldă și tentația de a face baie în lac este foarte mare, riscul producerii unor tragedii este foarte mare.

Deși lacul oferă peisaje deosebite pentru fotografii, acesta este foarte periculos pentru înot, având apa foarte rece, adâncime de aproximativ 10 metri și fundul acoperit de vegetație și mâl.

Pompierii braşoveni recomandă populației ca scăldatul să se facă în locuri special amenajate, totodată recomandând supravegherea minorilor, deoarece aceștia, nu de puține ori cu diverse improvizații, se aventurează în ape periculoase și devin victime sigure.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.