Operaţiunea "Pădurea"

Marți, 09 Iulie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Operatiunea  Padurea | imaginea 1 Forţele implicate în această operaţiune au fost: ISU ARAD, Jandarmeria Arad, Batalionul 191 Infanterie "Radu Golescu", Serviciul Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Arad, SAJ Arad, Heka Enduro, Ocolul Silvic Bârzava.

Folosindu-se de 20 de mijloace tehnice de intervenție, 58 persoane au executat un exercițiu de cooperare cu forțe și mijloace pentru gestionarea unei situații de urgență generate de incendii de pădure în zona localității Bârzava.

Exercițiul de o complexitate ridicată a testat capacitățile de cooperare a forțelor implicate, de realizare a comunicațiilor în zonele ecranate, de salvare a unor victime surprinse de incendiu în zone greu accesibile și stingerea focarelor de incendiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.