Simulare de producere a unui incendiu la Hotel Fenyo din Miercurea-Ciuc

Miercuri, 03 Iulie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Simulare de producere a unui incendiu la Hotel Fenyo din Miercurea Ciuc | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Miercurea-Ciuc, în cooperare cu SVSU Păuleni-Ciuc, a organizat joi, 27 iunie, a.c., un exercițiu cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea unor situații de urgență generate de producerea unui incendiu, la Hotel Fenyo din municipiul Miercurea-Ciuc.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD, un ofițer și 12 subofițeri. Aceștia au aplicat măsuri de limitare a incendiului, acționând cu dispozitive, atât la nivelul solului, cât și la nivelul acoperișului.

Personalul hotelului a fost evacuat și instruit privind aplicarea măsurilor de prevenire și primă intervenție în caz de incendiu. Exercițiile cu forțe și mijloace aduc un plus de experiență atât personalului subunității de intervenție, cât și personalului civil implicat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.