Autovehicul derapat într-un canal de irigare

Joi, 01 August 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Autovehicul derapat intr un canal de irigare | imaginea 1 Fiecare misiune este unică și le pune la încercare profesionalismul. Cu toate acestea, pentru a nu fi luați prin surprindere și a face față diverselor situații, pompierii militari se antrenează cu scopul de a se perfecționa și a acționa rapid în sprijinul semenilor.

Așadar, vineri, 26 iulie, a.c., Detașamentul de Pompieri Focșani, a desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren în comuna Garoafa, având următorul scenariu: în data de 26 iulie, se înregistrează cantități importante de precipitații într-un interval foarte scurt, ceea ce a dus la creșterea rapidă a debitului râului Putna, în zona comunei Garoafa, tendința fiind în creștere. Totodată, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, conducătorul unui autoturism pierde controlul autovehiculului și derapează, plonjând cu acesta într-un canal de irigare.

În urma exercițiului, s-a constatat că forțele de intervenție participante au acționat cu operativitate în situațiile tactice create.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.