Incendiu produs la fond forestier, cu descoperirea unui element de muniție rămas neexplodat

Joi, 01 August 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Incendiu produs la fond forestier  cu descoperirea unui element de munitie ramas neexplodat | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Miercurea-Ciuc, în cooperare cu SVSU Leliceni, a executat, joi, 25 iulie, a.c., un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la Pădurea Șuta, din apropierea municipiului Miercurea-Ciuc.

S-a urmărit intervenția în cazul unui incendiu produs la fond forestier, cu descoperirea unui element de muniție rămas neexplodat.

Exercițiile cu forțe și mijloace în teren reprezintă cea mai importantă formă de pregătire a subunității de intervenție, pentru testarea capacității de reacție și răspuns în diferite situații de urgență. Prin aceste exerciții, care se desfășoară periodic pe diferite tipuri de urgențe, structurile operative sunt supuse unor scenarii cât mai complexe, apropiate de realitate, oferind condiții propice de pregătire pentru personalul implicat în derularea lor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.