Pompieri scafandri se pregătesc pe lacul Cinciş

Duminică, 27 Octombrie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Pompieri scafandri se pregatesc pe lacul Cincis | imaginea 1 Pompieri scafandri, din opt judeţe ale țării, se pregătesc, în aceste zile, pe lacul Cinciş.

Echipaje de scafandri ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă Arad, Alba, Timiş, Bihor, Cluj, Dolj, Constanţa şi Hunedoara participă, până la sfârşitul săptămânii 21-25 octombrie, a.c., la un antrenament de scufundare în care sunt testate procedurile de salvare în mediul acvatic.

Scafandrii de intervenţie vor exersa desfăşurarea unor acţiuni complexe şi eficiente în condiţii dificile pe timp de zi sau noapte.

Perfecţionarea lucrului în echipă, dar şi îmbunătăţirea capacităţii fizice la efort a participanţilor, sunt principalele obiective ale antrenamentului de pe lacul Cinciş.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.