Construcţie prăbuşită, urmată de surprinderea unor persoane sub dărâmături

Marți, 19 Noiembrie 2019Galati
Sursa Foto: ISU Galati

Constructie prabusita  urmata de surprinderea unor persoane sub daramaturi | imaginea 1 Exerciţiu al ISU Galați pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de prăbușiri de construcții. Pompierii gălățeni au organizat joi, 14 noiembrie, a.c., un exerciţiu tactic menit să verifice capacitatea de reacţie a structurilor de conducere şi a celor operative în gestionarea unei situaţii de urgenţă.

Una din situațiile tactice a presupus prăbușirea unor construcții în amplasamentului fostului Seromgal, urmată de surprinderea unor persoane sub dărâmături. Au participat 3 autospeciale de stingere și două ambulanţe SMURD.

Prin acest exerciţiu s-au urmărit mărirea capacităţii de reacţie şi intervenţie, nivelul dotării cu mijloace, echipamente şi utilaje necesare pentru intervenţie în cazul unei astfel de intervenții, verificarea timpilor operativi de intervenţie şi capacitatea de reacţie a structurilor specializate de intervenţie stabilite prin planurile de acţiune, respectarea procedurilor operaţionale de intervenţie de către personalul implicat gestionarea relaţionării cu mass-media.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.