Exerciţiu de cooperare în cazul unui eventual cutremur

Vineri, 29 Noiembrie 2019Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Exercitiu de cooperare in cazul unui eventual cutremur | imaginea 1 Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au organizat miercuri, 27 noiembrie, a.c., la ora 22.30, un exerciţiu de cooperare pentru antrenarea structurilor specializate de intervenţie și auxiliare, în vederea îndeplinirii misiunilor specifice în situaţii de urgenţă generate de un eventual cutremur, într-un centru comercial în municipiul Râmnicu Vâlcea, situat pe Strada Ferdinand nr. 38.

La fața locului au intervenit 4 autospeciale de stingere a incendiilor, 4 ambulanțe SMURD, două autoplatforme de lucru la înălțime, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, punct medical avansat, echipaje de căutare și o autospecială de transport personal.

De asemenea, la acțiune a luat parte și grupul de suport tehnic la seisme.

În speranţa că cetăţenii municipiului Râmnicu Vâlcea înțeleg necesitatea desfăşurării unor astfel de exerciţii, pompierii militari vâlceni le mulţumesc pentru înţelegere şi colaborare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.