Experiența și exercițiul sunt drumul spre profesionalism!

Luni, 25 Noiembrie 2019Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Experienta si exercitiul sunt drumul spre profesionalism | imaginea 1 Pompierii prahoveni au desfășurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de intervenție, în situația producerii unui incendiu la o unitate de învățământ din municipiul Câmpina.

Pregătirea permanentă a personalului operativ, pentru îndeplinirea în condiții cât mai bune a misiunilor în sprijinul cetățenilor, este unul dintre obiectivele principale ale pompierilor. Astfel, pentru a fi pregătiți să acționeze în orice situații de urgență, pompierii militari prahoveni desfășoară periodic exerciții tactice.

Scopul acestor exerciții este acela de pregătire a efectivelor proprii privind modul de intervenție, organizare și cooperare eficientă și operativă în cazul producerii unei situații de urgență reală.

Pregătirea continuă asigură succesul misiunilor viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.