Incendiu la una din încăperile unui magazin

Luni, 25 Noiembrie 2019Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Incendiu la una din incaperile unui magazin | imaginea 1 Exercițiu la Dedeman Alba Iulia. Pe lângă antrenamentele pe care le fac zilnic în cazarmă, pompierii din cadrul ISU Alba se antrenează periodic prin exerciții la operatorii economici şi instituțiile publice cu risc mare de incendiu sau cu afluență mare de persoane.

Joi seara, 21 noiembrie, a.c., a fost rândul magazinului Dedeman, unde pompierii au simulat un incendiu produs la una din încăperile magazinului. Unul din obiectivele principale ale exercițiului l-a reprezentat cooperarea pompierilor militari cu Serviciul Privat pentru Situatii de Urgență al Dedeman, aspect care s-a desfăşurat în condiții foarte bune.

Doar prin antrenamente şi exerciții periodice pompierii pot exersa modalități şi procedee complexe de intervenție, astfel fiind cât mai bine pregătiți pentru salvarea cetățenilor și a bunurilor în situațiile reale cu care se confruntă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.