Incendiu produs la o staţie de alimentare cu carburanți

Luni, 30 Decembrie 2019Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Incendiu produs la o statie de alimentare cu carburanti | imaginea 1 Pregătirea continuă a personalului operativ este unul dintre principalele obiective ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș. Joi, 19 decembrie, a.c., pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj au desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace la o stație de alimentare cu carburanți de pe centura municipiului Lugoj.

Stațiile de alimentare cu carburanți sunt obiective care prezintă un risc ridicat de producere a incendiilor ce pot avea urmări tragice, astfel, scenariul exercițiului a presupus tocmai producerea unui incendiu la acest obiectiv. Pompierii timişeni recomandă cetățenilor ca în cazul producerii unui incendiu la o stație de alimentare cu carburanți, să sune de urgență la 112 pentru a solicita intervenția pompierilor.

Dacă observați că incendiul nu poate fi stins cu mijloacele de primă intervenție și incendiul se propagă cu repeziciune, îndepărtați-vă cât mai mult de zona afectată pentru a nu vă pune în pericol viața.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.