Trei situaţii tactice în trei localități diferite

Marți, 24 Decembrie 2019Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Trei situatii tactice in trei localitati diferite | imaginea 1 În dimineaţa zilei de vineri, 20 decembrie, a.c., în jurul orei 06:00, forțele ISU Satu Mare au desfășurat trei exerciții în trei localități diferite. Situațiile tactice au vizat intervenția pentru stingerea unor incendii izbucnite la mai mulți operatori economici și salvarea victimelor rezultate.

Aplicația desfășurată în municipiul Satu Mare a urmărit modul de intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin din cadrul Centrului Comercial Aushopping, cu risc de propagare la alte spații comerciale.

În același interval de timp, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au desfășurat un exercițiu de stingere a unui incendiu izbucnit la bucătăria unui restaurant aflat pe raza municipiului Carei, iar pompierii din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș au desfășurat un exercițiu de stingere a unui incendiu izbucnit la bucătăria unui cort de evenimente de la Valea Măriei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.