Incendiu la secția de pulverizare lacuri și vopsele a unui operator economic

Vineri, 31 Ianuarie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu la sectia de pulverizare lacuri si vopsele a unui operator economic | imaginea 1 Miercuri, 29 ianuarie, a.c., la ora 11, pe fondul nerespectării normelor specifice de exploatare a utilajelor, la secția de pulverizare lacuri și vopsele a unui operator economic având ca domeniu de activitate prelucrarea lemnului, de pe raza orașului Ardud, a izbucnit un incendiu.

La momentul izbucnirii incendiului, în secția respectivă se aflau 30 de angajați. Până la sosirea forțelor profesioniste de intervenție, 29 dintre aceștia au reușit să se autoevacueze, însă o angajată a rămas blocată în interior și a fost intoxicată cu fum.

Cei 14 pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, care s-au deplasat la fața locului cu 2 autospeciale de stingere, au acționat concomitent atât pentru salvarea victimei, cât și pentru stingerea incendiului. Acesta a fost scenariul unui exercițiu executat de către pompierii din tura de serviciu a Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.