Avarie, urmată de o explozie, la un operator economic, producător de ambalaje

Duminică, 16 Februarie 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Avarie  urmata de o explozie  la un operator economic  producator de ambalaje | imaginea 1 Un exercițiu de cooperare, cu forțe și mijloace în teren, pentru gestionarea unor situații de urgență generate de o avarie, urmată de o explozie, s-a desfăşurat la un operator economic, producător de ambalaje, din municipiul Odorheiu Secuiesc.

Scenariile și situațiile tactice abordate în cadrul exercițiilor de cooperare desfășurate trimestrial sunt diversificate în permanență pentru a simula situații cu care pompierii se pot confrunta în orice moment. Astfel, în acest exercițiu, pe timp de noapte, au fost angrenate echipaje de căutare-salvare, stingere, salvare și intervenție de la înălțime, acordare prim ajutor.

Aceste exerciții sunt utile pentru a testa și valida cooperarea în teren a tuturor forțelor implicate, pentru a avea o reacție de răspuns cât mai eficientă într-o situație reală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.