Avion de mici dimensiuni, prăbuşit peste două locuinţe

Marți, 18 Februarie 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Avion de mici dimensiuni  prabusit peste doua locuinte | imaginea 1 Joi, 13 februarie, a.c., pompierii de la Detașamentul de Pompieri Bradu au desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la Aerodromul Geamăna.

Pentru acest antrenament au fost angrenate la fața locului următoarele forțe: cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu un container multirisc, o autospecială de descarcerare grea și o autospecială de primă intervenție și comandă, plus un echipaj cu mijloace de primă intervenție de la Aerodrom.

S-a simulat intervenție în cazul unei prăbușiri peste două locuințe a unui avion de mici dimensiuni, care, din cauza unor defecțiuni tehnice, s-a prăbușit cu motorul în flăcări.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.