Incendiu izbucnit la o staţie de alimentare cu carburant

Sâmbătă, 22 Februarie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Incendiu izbucnit la o statie de alimentare cu carburant | imaginea 1 În scopul antrenării periodice a forțelor și îmbunătățirii constante a timpilor de răspuns și a modului de intervenție în cazul producerii tuturor categoriilor de situații de urgență, joi, 20 februarie, a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la una dintre stațiile de alimentare cu carburant din muncipiul Sibiu.

Au fost mobilizați peste 20 de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de prim-ajutor medical calificat SMURD.

Scenariul a presupus intervenția pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la una dintre pompele de alimentare.

Personalul aflat în benzinărie s-a autoevacuat în cel mai scurt timp pe locul de adunare prestabilit, acționând fiecare în conformitate cu organizarea apărării impotriva incendiilor reglementată prin documentele interne.

În eventualitatea creării unui disconfort în spațiul public, pompierii sibieni asigură cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.