Incendiu la o fabrică de mobilă din oraşul Negrești Oaș

Sâmbătă, 22 Februarie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu la o fabrica de mobila din orasul Negresti Oas | imaginea 1 Pompierii din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș au executat un exercițiu având ca scenariu gestionarea unei situații de urgență generată de izbucnirea unui incendiu în zona centralei termice a unei fabrici de mobilă din orașul Negrești Oaș. În incendiul izbucnit din cauza depozitării unor materiale combustibile (lemn) în apropierea centralei termice, din cei 10 angajați, 3 au suferit răni și arsuri.

La fața locului s-au deplasat 13 pompieri cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, dar și voluntari ai Crucii Roșii Negrești Oaș. Aceștia din urmă participă deseori, alături de forțele ISU Satu Mare, la diferite misiuni, fie în postura de victime, fie își oferă sprijinul la acordarea îngrijirilor medicale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.