Situaţii de urgenţă pe fondul unor căderi masive de ninsoare

Duminică, 16 Februarie 2020Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Situatii de urgenta pe fondul unor caderi masive de ninsoare | imaginea 1 Clipe dramatice...suspans...final fericit! Acestea au fost ingredientele exerciţiului la nivel judeţean de cooperare pe linia managementului unor situaţii de urgenţă, pe fondul unor căderi masive de precipitaţii sub formă de ninsoare, pe care pompierii militari căraşeni l-au organizat şi desfăşurat vineri, 07 februarie, a.c., în zona Secu.

Au fost simulate 3 situaţii operative, ce au inclus salvarea unor persoane rănite care s-au rătăcit pe un traseu montan, salvarea unor persoane rănite surprinse de avalanşă în zona apeductului, salvarea altor persoane rănite şi rămase încarcerate în urma producerii unui accident de circulaţie dintre două autoturisme pe DN 582, precum şi acţiunea de distrugere a unui proiectil calibru 76 mm, găsit în zona de căutare/salvare turişti rătăciţi în zona montană.

La exerciţiu au mai participat şi forţe din cadrul jandarmeriei montane, echipaje de poliţie judeţene, echipe Salvamont, echipaje UPU-SMURD, echipaje de ambulanţă judeţene , precum şi o grupare mobilă din cadrul ISU ,,Banat,, al judeţului Timiş.

Reprezentanţii ISU Caraş-Severin adresează felicitări pentru acest exerciţiu reuşit care şi-a atins scopul şi obiectivele propuse, şi mulţumiri tuturor forţelor participante!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.