Au marcat „Ziua Protecţiei Civile” printr-un exerciţiu de zi

Marți, 03 Martie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Au marcat  Ziua Protectiei Civile  printr un exercitiu de zi | imaginea 1 Pompierii bârlădeni şi voluntarii SMURD au marcat „Ziua Protecţiei Civile” printr-un exerciţiu de zi, cu forţe şi mijloace în teren, la un grup de locuinţe colective încadrate în clasa I de risc seismic, imobile situate în municipiul Bârlad, pe strada Republicii, nr. 277.

La exerciţiu au participat şapte autospeciale (container multirisc, autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciale pentru descarcerare, ambulanţe şi o autoscară de intervenţie la înălţime), doi ofiţeri, 18 subofiţeri şi 15 voluntari SMURD.

Exerciţiul a fost un bun prilej de a folosi noile dotări ale Detaşamentului Bârlad, precum şi de a le reaminti localnicilor modul de comportare în cazul producerii unui seism, şi a fost foarte apreciat de bârlădeni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.