Continuă activităţile de pregătire cu pompierii voluntari din Covasna

Duminică, 08 Martie 2020Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Continua activitatile de pregatire cu pompierii voluntari din Covasna | imaginea 1 Specialiștii Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna continuă activităţile de pregătire cu pompierii voluntari din judeţ.

La sfârşitul săptămânii trecute, 16 pompieri din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Covasna, Comandău, Păpăuţi şi Zagon au participat la o activitate de instruire în domeniul situaţiilor de urgenţă, alături de pompierii militari.

Pe lângă partea teoretică, voluntarii au exersat practic diferite tehnici de pătrundere în încăperi cuprinse de flăcări, modul de folosire a ţevii de refulare a apei la diferite tipuri de incendii şi acordarea primului ajutor de bază într-o situaţie de urgenţă.

Acest tip de pregătire s-a desfăşurat şi la începutul lunii februarie cu pompierii voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Baraolt, Băţani, Brăduţ şi Vârghiş.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.