Exercițiu al pompierilor călărășeni pe platforma siderurgică

Duminică, 01 Martie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Exercitiu al pompierilor calaraseni pe platforma siderurgica | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Călărași a desfășurat un Exercițiu tehnico-aplicativ cu forțe și mijloace în teren la DONALAM, care își desfășoară activitatea pe platforma siderurgică. Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică și o autospecială de transport personal și victime multiple au participat la această aplicație.

Potrivit scenariului exercițiului, în urma unei explozii rezultă accidentarea a trei persoane care fac parte dintr-o echipă de mentenanță. Aceste trei persoane, în urma deflagrației, sunt grav accidentate și rămân în locuri greu accesibile. Pompierii ajung repede la locul evenimentului și reușesc să atingă timpii de răspuns, să respecte procedurile și să folosească corespunzător echipamentele din dotare, fiind astfel atinse toate țintele propuse. Exercițiul a durat aproximativ 60 de minute.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.