Familia ISU Galaţi se măreşte

Vineri, 22 Mai 2020Galati
Sursa Foto: Facebook ISU Galati

Familia ISU Galati se mareste | imaginea 1 Pe timpul perioadei de practică la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești, 11 subofițeri au fost repartizați să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”General Eremia Grigorescu” al județului Galaţi.

În următoarele cinci luni, noii colegi vor fi cuprinși într-un program de tutelă profesională, pe timpul căruia vor cunoaşte misiunile şi activităţile specifice pe care le vor avea de efectuat. Ulterior, vor fi repartizați către subunităţi.

Reprezentanţii ISU Galaţi le urează ”Bun venit în marea familie a pompierilor gălăţeni!”, asigurându-i de tot sprijinul și suportul de care vor avea nevoie şi le doresc succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

Familia ISU Galati se mareste | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.