Exerciţiu de simulare a unei defecțiuni la sistemul de evacuare al barajului Colibița

Marți, 20 Octombrie 2020Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Exercitiu de simulare a unei defectiuni la sistemul de evacuare al barajului Colibita | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Bistrița” al județului Bistrița - Năsăud a desfășurat joi, 15 octombrie a.c., un exercițiu cu forțe și mijloace în teren în cadrul căruia s-a urmărit modul de acțiune în vederea gestionării situațiilor de urgență generate de producerea unei defecțiuni la sistemul de evacuare al barajului Colibița, creșterea bruscă a debitului evacuat și inundarea a circa 100 de gospodării din localitățile Bistrița Bârgăului și din Prundu Bârgăului.

De asemenea, a fost testată capacitatea de conducere, coordonare, fluxul de comunicații și alte atribuții specifice. Toate activitățile s-au desfășurat cu respectarea masurilor sanitare în contextul pandemiei COVID 19.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.