Și-au pus costumele pe ei și s-au antrenat în apa rece ca gheața!

Luni, 30 Noiembrie 2020Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Si au pus costumele pe ei si s au antrenat in apa rece ca gheata | imaginea 1 Pregătirea nu ține cont de vreme! Deși este una dintre cele mai grele meserii, pe care nu o poate face oricine, sunt oameni care aleg acest drum plin de provocări!

În ultimele zile, scafandrii ISU din județele Bistrița-Năsăud, Cluj și Maramureș și-au testat rezistența fizică în Lacul Colibița. Sunt conștienți că pentru a face față misiunilor reale au nevoie de zeci de ore de stat în apă și capacitatea de a lua decizii „la limită”, în cele mai dificile situații.

Pe timpul antrenamentelor, pompierii scafandri nu au fost singuri. Surpriza plăcută a venit din partea lui Alberto Cristaudi, care a întregit echipa scufundătorilor. Alberto este scafandru voluntar în cadrul ISU Maramureș și este un exemplu demn de urmat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.