Echipament + potenţiala victimă = 85 de kilograme

Miercuri, 27 Ianuarie 2021Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Echipament   potentiala victima   85 de kilograme | imaginea 1 25 + 60…Pentru majoritatea, e o simplă adunare, cu un rezultat de 85.

In schimb, pentru pompierii militari cărășeni înseamnă 85 de kilograme, adică 25 de kilograme echipamentul de intervenție (costum de intervenție, butelie de aer comprimat, cască, mască de gaze, plus alte piese de echipament și mijloace necesare în operațiuni de salvare de vieți omenești) și alte 60 de kilograme, potențiala victimă, sarcină care trebuie extrasă și deplasată pe distanțe mari la loc sigur.

…Un nou exercițiu tactic a fost executat de salvatorii cărășeni din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, prin care aceștia şi-au întărit capacitatea de efort și rezistența fizică, necesare pentru salvarea de vieți omenești în situații de urgență care pot apărea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.