Serie de exerciţii tactice efectuate la spitalele din judeţul Caraş-Severin

Marți, 09 Martie 2021Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Serie de exercitii tactice efectuate la spitalele din judetul Caras Severin | imaginea 1 În săptămâna 01-07 martie a.c., pompierii militari cărășeni au efectuat o serie de exerciții tactice, cu forțe și mijloace in teren, de simulare a unor incendii izbucnite la clădirile aparținând Spitalului Județean de Urgență Reșița, Spitalului Municipal Caransebeș și Spitalelor Orășenești din Oravița și Moldova Nouă.

Exercițiile au vizat verificarea modului de acțiune a personalului medical in cazul producerii unei situații de urgență, generată de izbucnirea unor incendii in saloanele cu pacienți ale spitalelor, cât și antrenarea personalului propriu in gestionarea cât mai eficientă a intervențiilor in astfel de situații de urgență.

Premergător exercițiilor, specialiștii inspectoratului au efectuat și controale de fond, la toate cele 4 spitale, controale ce au vizat toate laturile pe linie de prevenire și stingere a incendiilor (clădiri, parte tehnică, instalații electrice, mijloace de detecție, dotare, actualizări documente etc), totodată făcându-se și instruirea cadrelor medicale, atât teoretic cât și practic.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.